Tussenstand strooitekeningen!

Deze tekening is voor Gerda, zij vond laatst op zolder heel veel oude parapluutjes, vandaar dan ook nu een chique dametje met plu voor haar!
Deze tekening is voor Gerda, zij vond laatst op zolder heel veel oude parapluutjes, vandaar dan ook nu een chique dametje met plu voor haar!

De eerste week van april is voorbij, dus tijd voor een 1e tussenstand van “Fotootje Vandaag strooit tekeningen”. Het gaat hartstikke goed en boven verwachting. In de eerste week zijn er nu al 20 mensen geweest die een tekening hebben aangevraagd. Dank jullie wel! Ik ben voor jullie allemaal hard aan het werk gegaan en in de loop van de maand gaan de tekeningen op de post. 20, wat een mooi aantal! Ook zijn er inmiddels al 5 andere personen die de actie hebben geadopteerd en ook aan het tekenen slaan deze maand. Ik vind het echt ontzettend leuk dat jullie zo enthousiast mee doen.  Zodra ik foto’s van hun tekeningen ontvang zal ik deze ook plaatsen op de site. Wil je weten wat ik nu al getekend heb, kijk dan hier voor een overzicht.

Maar, April is nog lang niet voorbij en er kan nog veel meer bij. Dus, wie durft de stoute schoenen aan te trekken en mij te mailen om ook zomaar een tekening te ontvangen. Het kost je niets en het levert je wellicht een glimlach op. Win-win zou ik zeggen ;-). En ook als ik je niet ken vind ik het hartstikke leuk om iets te maken voor je, dus laat je daar niet door weerhouden.

Dus willen jullie mij helpen om de 30 tekeningen te halen? Vraag een tekening aan! (en als je het leuk vind mag je de oproep natuurlijk verspreiden op je blog, twitter of facebook, hoeft natuurlijk niet).

Post

Advertenties

10 comments

 1. Dat vind ik wel een heel leuke aktie.
  Ik wil heel graag een tekening van je ontvangen.
  Ik verlang heel erg naar de Lente en de warmte van de zon.
  Mag dat het thema zijn?
  Alvast heel hartelijk bedankt!
  Yvonne van Berkel
  H. De Keyserweg 1
  2613 KA Delft

  Like

 2. Jeetje wat een super leuke tekening van het dametje met de plu! En wat een enig idee strooitekening, speel jij voor Sinterklaas?
  Ook ik zou dolgraag een tekening van je willen ontvangen.
  Mijn lievelingskleur lippenstift is rood en ik draag graag rokjes; is dat een thema voor jou?

  Een kleurrijke groet,
  Denise B.

  Like

 3. wat leuk: ik wil heel graag een tekening van jou en ik hou van verrassingen! dus een tekening a la cheffin pour moi, oftewel ik ga voor het verrasingsmenu. Super dat je niets terug vraagt maar daar vind ik wel wat op!

  Like

 4. Wat ontzettend leuk idee zeg! Wil je voor mij ook een tekening maken? Ik hou van mooi interieur, zon en water. Kun je daar iets mee? Mag ik m dan ook met jou naam erbij op mijn blog zetten? Groetjes anita

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s