Give away! Handgemaakte postmagneetjes.

Give away
Postmagneetjes

Voor vandaag heb ik mijn eerste Give Away in petto! (Al was het tekeningen strooien natuurlijk ook al een groot weggeef feest). De laatste weken geniet ik erg van het tekenen van allerhande diertjes, bloempjes en ander natuurschoon. Bovendien ben ik sinds kort een aantal vrolijke penvriendinnen rijker waar ik naast een brief graag iets leuks naar stuur. Zodoende werd vandaag 1 +1 al snel de spreekwoordelijke drie en besloot ik het een en ander te combineren. Ik ging aan de slag en maakte setjes postmagneten met het dierenrijk als thema. De magneetjes stopte ik in envelopjes en voilà, een ideaal snailmail cadeau als resultaat.

Omdat ik zelf erg geniet van het tekenen, het sturen van post en het bloggen leek het mij leuk om vandaag ook zo’n envelopje met handgemaakte magneetjes en een vrolijke brief weg te geven. Iedereen die dat wil mag en kan meedoen. Er zijn geen voorwaarden aan verbonden (je hoeft dus geen lid te zijn van mijn blog of extra reclame te maken, al mag het natuurlijk allemaal wel!). Het enigste wat je hoeft te doen om kans te maken op zo’n setje is onderaan dit bericht een reactie achter te laten. De winnaar maak over precies twee weken, op 1 september, bekend.

post magneet

Advertenties

17 comments

  1. Wat een leuk en origineel idee!! Ik sta er elke keer weer van te kijken welke mooie dingen jij verzint en maakt.
    Ik doe graag mee.
    Bedankt nog voor je email, ik was nog niet eerder aan een reactie toegekomen.

    Like

  2. Wat leuk! En ik mag je nog wel een snailmail zenden. Oei ik ben helemaal niet creatief. En jij enorm. Ik ga er eens goed over na denken wat ik je kan sturen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s