Tekenen met het meisje

dierentafelAls ik iets teken dan kan ik altijd rekenen op het enthousiasme van 1 persoon, het peutermeisje. Zelfs als iets grandioos mislukt is vind zij het mooi. Vanochtend was haar enthousiasme extra groot. Gister tekende ik twee kleine portretjes van het meisje om te gebruiken op de uitnodiging voor haar verjaardag.(Precies tussen sint en kerst wordt ze twee). Vanochtend liet ik haar op de uitnodiging zien en ze herkende direct haar zelf. Een grote glimlach verscheen en direct begon ze haar eigen portret te knuffelen en kusjes te geven. Hoe leuk dat je op die leeftijd nog zo onvoorwaardelijk van je zelf kunt houden 🙂

Inmiddels vind ze zelf tekenen ook erg leuk. Steeds vaker zitten we samen aan tafel, ieder een blaadje en dan mag zij roepen wat ik moet tekenen. Vandaag wilde ze iets met een vos en een beer. Nou dan doen we dat natuurlijk! En zij? Zij tekende een extra tekening voor Sinterklaas, als bedankje voor de stiften en de pepernoten die zij vanochtend in haar schoentje vond. Al die streepjes dat zijn wortels, voor het paard. Want sint en piet die zijn leuk en spannend, maar het paard, ja die is toch echt de topper van het jaar!

tekening peutermeisje

Advertenties

7 comments

  1. wat leuk! en herkenbaar! wolfje is ook tussen sint en kerst twee geworden (wat een timing voor een verjaardag ) en wij zijn allebei dol op tekenen! nog nooit wolfje zelf getekend.. zal het eens proberen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s