De jarige Paashaas Give Away

jarige paashaas give away

Onlangs kondigde ik het al aan, het is tijd om de lente te vieren. Ik hou van de lente, de bloemen en de eerste maaltijden buiten in de zon. Van de kleuren die langzaam aan het winters bruin en grijs verdrijven. Van de vogeltjes die weer fluiten en van het zoeken naar eieren met pasen. Bovendien ben ik in de lente jarig en dit jaar voelt dat als dubbel feest omdat ik dit jaar op eerste paasdag mag verjaren. En wie jarig is trakteert, dus bij deze nodig ik je uit om deel te nemen aan de “Jarige Paashaas Give Away”. 

De prijs ademt lente, ruikt naar chocolade en geeft je kopje thee wat extra glans. De winnaar krijgt namelijk een handbeschilderd klaprozen theeservies voor 2 personen, (Denk aan theepotje, 2 kopjes, 2 schoteltjes en 2 kleine schaaltjes voor het koekje bij je thee), paaseitjes en een kleine lente verrassing.  

Meedoen is heel gemakkelijk, laat gewoon een (vrolijke) reactie achter op dit bericht en je doe mee. Volg je mij daarnaast en/of maak je op je eigen blog reclame voor deze give away dan doe je dubbel mee.

Op 1e Paasdag trek ik een lootje en maak ik bekend wie de winnaar is.

* Update: deze give away is vervroegd gesloten, lees hier het hoe en waarom.

klaproosvaasje
Om alvast een idee te krijgen, het theeservies zal ik op vergelijkbare wijze beschilderen als ik bij dit vaasje heb gedaan.
Advertenties

35 comments

 1. oh wow dat is super mooi! Het duurt nog even voor je jarig bent, maar alvast gefeliciteerd!
  Ik wil graag een gokje wagen, ik twijfel nog of het dan voor mezelf is, of voor mijn moeder die het misschien nog wel mooier vindt dan ik! Ik volg je via Bloglovin.

  Like

 2. wow! IK word al helemaal vrolijk van je prachtige tekeningen die ik telkens op je blog voorbij zie komen. Een theeservies om iedere dag van te genieten zou helemaal geweldig zijn! wat knap ook dat jij dat kunt! ik ga zitten duimen tot 1e paasdag 😉 (volgen deed ik al.. reclame ga ik zeker maken!)

  Like

 3. Wauw! Mooi gedaan, zeg… Ik reageer anders nooit op de blog (schande!), en dan vind ik het niet netjes om nu dan voor je give away te gaan. Maar….. mag ik je iets anders vragen? Weet je nog dat je voor mij een Mirjam Down Under tekening hebt gemaakt? Die is wel op je blog verschenen, maar die heb ik nooit in m’n brievenbus gekregen. En ik vond en vind ‘m zo gaaf! Wil je die alsnog opsturen? zou ik heel leuk vinden! Thanks!

  Like

 4. Ik zou wel gek zijn als ik hier niet op reageerde!!! Ziet er prachtig uit… al die tekeningen van je! Klaprozen zijn mijn favoriet, staat voor mij gelijk aan vakantie (en ijs!… ik word hier vrolijk van!)

  Like

 5. dat is wel een heel bijzonder cadeau ! ik vind Pasen ook het leukste feest van het jaar omdat het zo fris en groen is, het geeft echt het gevoel van ‘opnieuw beginnen’. Gefeliciteerd alvast met je verjaardag en voor de winnaar: geniet ervan.

  Like

 6. dit servies zou super leuk staan bij mij thuis…momenteel zijn ze bezig met een ganse make-over van mijn huis en zou dus reuzeblij zijn met dit servies 🙂

  Like

 7. Mijn vriend en ik hebben ons de goede gewoonte aangekweekt om elke avond, als de dag ten einde loopt, een kopje thee te drinken, om tot rust te komen en de dag af te sluiten. Intussen begint zelfs mijn dochter van bijna elf de smaak te pakken te krijgen! En met de lente in de lucht, kunnen we bijna weer gaan genieten van ons avondlijke kopje op het terras : zalig!

  Like

 8. zou heerlijk zijn om dit prachtige servies te mogen gebruiken, een heerlijk kopje gezonde groene thee in mijn kleine tuintje met wilde bloemen, dubbel genieten dus!!!!!!

  Like

  • ik wil heel graag winnen

   ik ben eigenlijk zelfs niet katholiek, maar met dit mooie theeservies zou ik met pasen iedereen de loef afsteken

   Like

 9. ik zou heel graag dit servies winnen

  het is voor mij echt DE ideale prijs

  ik drink de hele dag door thee, echt van eerste werk ’s morgens tot laatste drankje voor het slapen gaan

  die liefde voor thee combineer ik met een liefde voor mooi servies omdat thee nu één maal beter smaakt uit ee, leuke kop

  ik heb hiervan dan ook een hele verzameling, echter heel gewone (denk hema, action, …)

  ik kan mij alleen maar inbeelden dat thee uit uw mooi servies ,nog 1000x beter zal smaken

  ik hoop dus echt echt te winnen

  Like

 10. Heel mooi thee serviesje.Laat ons nu net 2 thee drinkers zijn,het zou onze tafel mooi sieren want heb ook tafelkleed met klaprozen.1 Mooi geheel dus.Komt ook nog eens bij dat klaprozen mijn lievelings- bloemen zijn.Jammer dat ze maar zo kort bloeien

  Like

 11. ik zou heel graag winnen omdat dit voor mij echt DE ideale prijs is

  ik drink een hele dag door thee, van ’s morgens bij het ontbijt tot ’s avonds juist voor het slapen gaan

  mijn liefde voor thee combineer ik met een zo mogelijk nog grotere liefde voor serviezen

  thee in een mooi servies smaakt immers nog zoveel beter

  ik kan alleen maar dromen van hoe goed thee vanaf nu zou smaken in zo’n prachtig servies

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s