Welkom!

Kijk, wat leuk, je hebt de weg naar mijn nieuwe blog weten te vinden!

Wil je weten waarom ik kies voor een nieuw plekje op het internet? Lees dan het onderstaande tekstje dat ik op mijn oude plekje schreef:

logo tekst“Nu de zomervakantie toch echt ten einde is ben ik klaar voor een frisse start. Het is tijd voor nieuwe uitdagingen, er zijn nieuwe lessen om te leren en avonturen te ontdekken.

Zo begin ik binnenkort met het volgen van lessen aan de Nieuwe Akademie en werk ik hard aan het realiseren van tekendromen.

Tegelijkertijd had ik het idee dat mijn oude blog, de fijne naam Fotootje Vandaag, mij steeds minder is gaan passen. De foto’s zijn meer en meer vervangen door de tekeningen die ik maak en ook op persoonlijk vlak ben ik de afgelopen jaren gegroeid.

Hoogste tijd dus voor verandering. Ik blijf bloggen, maar op een andere plek, voortaan ben ik te vinden op het blog: Feest der creativiteit

Op mijn nieuwe blog zal ik blijven schrijven en tekenen over de wereld om mij heen, maar zal ik ook ruimte maken voor een winkeltje, cursussen en andere creatieve plannen. Dit alles is natuurlijk nog in ontwikkeling, maar een feestje zal het worden!

Verhuizen jullie met mij mee?”

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s