November, een maandje er tussen in.

drie boten van roest klein
“Op de tekentafel: Drie roestige scheepjes op het strand”

De afgelopen maand hield ik mij hoofdzakelijk bezig met inpakken, uitpakken, heen en weer rijden van spullen naar de opslag en het tijdelijke huis en het invullen van formulieren in het kader van de aanschaf van ons echte nieuwe huis in december. November is wat dat betreft een soort tussen-maand.

Zoals dat bij mij wel vaker gaat na een drukke periode, kreeg ik het voor elkaar om amper drie dagen na de sleuteloverdracht van ons oude huis mijn been te breken. Daar zit je dan, in die mooie nieuwe omgeving waar je even niks van kunt zien omdat je met krukken en al amper het einde van het tuinpad haalt.Ach ja, het zal wel zo zijn reden hebben en ergens goed voor zijn.

Gelukkig staat er ook tijdens deze ietwat aan huis gebonden periode een hoop vrolijks op het programma. Zo is de November Geefmaand weer begonnen (waarover meer) en levert stil zitten ook meer tekentijd en is er extra ruimt om met het bijna kleuter-meisje te knutselen voor Sinterklaas. Want ja, wij zaten vanochtend stipt om zes uur klaar om naar het Sinterklaas-journaal te kijken. Weinig mooiers dan de rode wangen en het glimmen van ogen vol verwachting van een klein kind.

Vanaf de keukentafel wordt er hier in huis ook hard gewerkt aan leuke plannen voor het nieuwe jaar. In ons nieuwe huis hoop ik een eigen atelier te kunnen maken en van daaruit is het plan om te gaan starten met het geven van een cursus illustreren en diverse andere creatieve workshops. Voldoende dus om deze tijdelijke verhuisloze dagen te vullen.

Advertenties

One comment

  1. Dag Grietje,
    Ik lees je bericht nu pas. Och, wat een pech, je been breken. Hopelijk geneest het allemaal zonder complicaties. Daarna veel plezier in je nieuwe huis en een eigen studio klinkt hemels!

    Geniet maar lekker van de Sinterklaasvoorpret.
    Enne…Astrid Lindgren is begonnen met schrijven toen ze na een val noodgedwongen twee weken met haar been omhoog moest rusten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s