Kom leren tekenen!

De oplettende lezer had het vast al gezien, vanaf nu kun je bij mij leren tekenen. Er staat van alles op het programma, voor jong en oud. Tijdens de lessen die ik ga geven staat het hebben van plezier en het ontwikkelen van je eigen tekentalent voorop. Of je veel of weinig ervaring hebt is van veel minder belang. Het is mijn streven om te laten zien dat tekenen voor iedereen een feest kan zijn!

bergkam kleinCursus Illustreren (10 lessen): Tijdens deze cursus staat het tekenen bij een tekst centraal. Je gaat op zoek naar je eigen handschrift en leert hoe je de wereld om je heen op papier kunt verbeelden.Tijdens de 10 lessen leer je hoe je een sterke en spannende illustratie opbouwt. Je gaat aan de slag met diverse teksten zoals sprookjes, gedichten, krantenartikelen en losse verhalen en experimenteert met verschillende tekentechnieken. Kosten E150,- De lessen vinden plaats op donderdagochtend (09:30 – 11:15) en gaan van start zodra er 3 aanmeldingen zijn.

collage bloemenWorkshop bloemen tekenen: Al eeuwenlang is de natuur een grote inspiratiebron voor kunstenaars en creatieven. Leren tekenen begint met leren kijken. Bloemen zijn hiervoor ideaal. Elke bloem heeft zo zijn eigen karakteristieken en door juist die te vangen creëer je een mooi en herkenbaar beeld. Tijdens deze workshop leer je tekenen aan de hand van echte bloemen. Je ontdekt hoe je met enkele lijnen de karakteristieken van een bloem kunt vangen en je experimenteert met het gebruiken van kleur. Kosten E15,- De workshop gaat van start bij een minimum van 3 aanmeldingen, duurt 3 uur en kan bij mooi weer ook buiten worden gegeven. (Eventueel is het ook mogelijk om deze workshop aan te vragen speciaal voor jouw eigen gezelschap.)

reismadamTekenatelier voor volwassenen
Elk mens is een kunstenaar. Tijdens het open tekenatelier ontwikkel je de eigen creativiteit en help ik je tekentechniek verder te ontwikkelen. Aan de hand van vrolijke en uitdagende opdrachten werken we vanuit ons hart. Leren en plezier maken gaan tijdens deze sessies hand in hand. Het tekenatelier vindt elke vrijdag plaats van 09:30 tot 11:30 en is open voor iedereen vanaf 16 jaar. Kosten: E 7,50,- per keer, rittenkaart voor 5 lessen voor E 35,- (Geef de eerste keer even aan dat je komt, zo weet je zeker dat alles voor je klaar staat.)

blazenKinderatelier
Elk kind is een kunstenaar. Tijdens het woensdagmiddag kinderatelier is het elke week feest. Aan de hand van vrolijke en uitdagende opdrachten mag je je helemaal uitleven. We schilderen, tekenen, kleien, plakken en maken soms zelf een eigen boek. Het kinderatelier is er voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en vindt plaats op dinsdagmiddag van 15:30 tot 16:45 uur. Kosten E 5,- per keer, 5 rittenkaart voor E 22,50 (Geef de eerste keer even aan dat je komt, zo weet je zeker dat alles voor je klaar staat.)

Aanmelden
Heb je interesse in een van de workshops of cursussen of heb je een vraag? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel mij op: 06-39239375

De lessen worden bij mij aan de keukentafel gegeven, onder het genot van thee, koffie en wat lekkers en starten bij voldoende aanmeldingen. De tekenateliers gaan van start per 1 april 2016. (Tijdens de schoolvakanties wordt er even niet getekend)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s