Over mij

IMG_1200Hallo!

Ik ben Grietje Drooglever , de mens achter Feest der Creativiteit. Ik teken en schrijf met hart en ziel en woon samen met het kleutermeisje (2011) en manlief in Zoetermeer.

Sinds ik een potlood kon vasthouden teken ik. Tekenen is voor mij als ademen, het maakt mij blij en ik het is voor mij een manier om verhalen te vertellen. Tekenen is een feest! Deze ervaring is iets wat ik graag met anderen wil delen. Ik volgde diverse cursussen en ben nu student aan de Nieuwe Akademie in Utrecht. Ik ben een ervaren workshopleidster en docente.

Graag help ik je bij het ontwikkelen van jouw eigen creatieve kanten en  laat ik je ervaren hoe fijn het is om de beelden in je hoofd over te brengen op het papier.

Naast het geven van tekenlessen schrijf ik op mijn blog. Dit blog is voor mij een speeltuin waarin ik kan schrijven en tekenen over de kleine „normale” dingen die het leven zo bijzonder maken en waar ik ruimte geef aan mijn fantasiewereld.

Wil je contact met mij opnemen, dan kun je een mailtje sturen naar gshdrooglever@gmail.com

(De tekeningen, foto’s en teksten op mijn blog heb ik zelf gemaakt en geschreven, tenzij anders vermeld. Wil je iets van mijn blog gebruiken, laat het mij dan eerst even weten.)